WIE IS INGESCHREVEN BIJ HOLE B-LOVED?

Iedereen die bij Hole B-loved is ingeschreven heeft 1 ding gemeen: hij of zij is klaar voor een nieuwe relatie, een nieuwe stap en wil enkel het beste voor zichzelf. Bij ons is iedereen welkom! Wij maken geen onderscheid en weigeren geen mensen, tenzij ze niet vrij zijn.

Bij Hole B-loved vind je hardwerkende, stijlvolle vrijgezellen met weinig of geen vrije tijd, zelfstandige ondernemers met een drukbezette agenda, maar ook mensen die op pensioen zijn en op zoek zijn naar een maatje om de rest van hun leven weer zin te geven en volop van het leven te genieten.Van secretaresse tot vrachtwagenchauffeur, van leerkracht tot arts, van mensen in loondienst tot grote ondernemers, allen op zoek naar die ene, die persoon die je hart sneller doet kloppen, die je leven vervolmaakt.

Iedereen is dus welkom en op ieder potje past een dekseltje, door onze unieke matching methode zijn wij ervan overtuigd dat wij jouw dekseltje heel snel zullen vinden. Je bepaalt zelf met wie je gematcht wil worden, iemand van je eigen kaliber of net niet: het hangt allemaal van jou af! Met hart en ziel gaan wij voor jou op zoek naar de ware, volledig rekening houdend met je profiel, je waarden, je voorkeuren en je verwachtingen, met een volledige garantie voor discretie en privacy.

Jouw zoektocht = onze missie!

HOLE-B-LOVED is een onderdeel van LOVE AND LIFESTYLE Zegeplein 3/5 ı 2300 Turnhout ı T 070 690 015 ı M 0474 263 751 ı info@hole-b-loved.be
site by Nadruk