STAPPENPLAN VAN RELATIEBUREAU HOLE B-LOVED

STAP 1: INTAKEGESPREK
Tijdens zo'n kennismakingsgesprek gaan jij en één van onze Hole B-loved consulentes rond de tafel zitten en de bedoeling is een kijk te krijgen op wie je bent en wat je verwachtingen zijn. Samen kijken we dan of en hoe we aan die verwachtingen kunnen voldoen. Er komen veel onderwerpen aan de orde: uw hobby’s, karakter, eerdere relaties, ... en uiteraard uitvoerig uw wensen wat betreft uw nieuwe partner. Behalve het opmaken van een korte profielschets ontvang je een overeenkomst (wij werken met het vooropgestelde en goedgekeurde contract van het Ministerie van Economische Zaken) In duidelijke taal worden hierin onze wederzijdse rechten en plichten beschreven. We willen onze leden nl. de zekerheid bieden dat we er alles aan doen om een perfecte service te garanderen en het perfecte relatiebureau te zijn.
STAP 2: JOUW COMPLETE PERSOONSBESCHRIJVING.
Voordat we op zoek gaan naar iemand die bij je past, stellen wij eerst een gedetailleerde persoonsbeschrijving m.a.w. een krachtige profielschets op.Dit wordt jouw visitekaartje: zo gaan wij jou voorstellen aan de kandidaten die in aanmerking komen om jou te ontmoeten.
STAP 3: DE SELECTIEPROCEDURE.
Dit is een cruciaal moment voor jou, want nu gaat het team van Hole B-loved effectief aan de slag om je te matchen. Nu hebben we een kijk op wie je bent en wat je zoekt, in ons ledenbestand gaan we dan ook aan de slag zodat we iemand vinden die heel veel overeenkomsten toont met hetgeen jij zoekt.
STAP 4 : EEN 1ste TELEFONISCH CONTACT.
Kriebels in de buik, want na onderlinge instemming gaan jullie mekaar voor het eerst bellen. Klikt het? ... Dan spreken jullie verder af om mekaar in levende lijve te ontmoeten.
STAP 5 : DE 1ste ONTMOETING.
Vlinders in de buik... Leuke kriebels... Spanning... Uiteraard raden wij jullie aan op neutraal terrein af te spreken. Deze ontmoeting kan het begin zijn van iets wondermoois of een gewone vriendschapsrelatie of er kan geen klik zijn. Hoe dan ook, het is van grootste noodzaak te bespreken met iemand van het Hole B-loved team wat positief en wat minder goed was. Daarmee rekening houdend gaan wij opnieuw aan de slag om je zo snel mogelijk iemand anders voor te stellen.
  VOLGENDE STAPPEN
wij gaan door tot u beslist dat u de partner van uw leven hebt gevonden, de man of vrouw waarmee u de rest van uw leven wil delen.

Er staat GEEN limiet op het aantal ontmoetingen, we begrijpen best dat een zoektocht snel kan gaan maar ook dat ze lange tijd in beslag kan nemen,we helpen u zolang het nodig is. Coaching en begeleiding van onze kant dat zijn zaken waar u eveneens ten alle tijden gebruik van kan en mag maken. Aarzel niet en neem de belangrijkste stap... contacteer ons en uw zoektocht start vandaag.

Jouw zoektocht = onze missie!

HOLE-B-LOVED is een onderdeel van LOVE AND LIFESTYLE Zegeplein 3/5 ı 2300 Turnhout ı T 070 690 015 ı M 0474 263 751 ı info@hole-b-loved.be
site by Nadruk