NIEUWS & EVENTS

B-LOVED is eerste Belgische relatiebureau met keurmerk

Het relatiebureau B-loved in Turnhout is als eerste Belgische toegetreden tot de Nederlandse Branchevereniging Singles Keurmerk (BVSK). Om als bureau erkend te worden moet je aan heel wat kwaliteitseisen voldoen.

Volgens oprichtster van B-Loved Marijke Eerens is het voor klanten niet altijd makkelijk om malafide praktijken binnen de sector te herkennen. “Het onethisch handelen van enkelen bezorgt de hele sector een slecht imago. Voor de 1,6 miljoen singles in ons land is het daarom van groot belang om op een heldere en transparante manier het kaf van het koren te kunnen scheiden. Een kwaliteitskeurmerk met een heldere beroepscode maakt de zoektocht naar een levenspartner makkelijker en betrouwbaarder.”

Strenge voorwaarden Om erkend te worden door de BVSK moet het bureau de privacy van de klanten te allen tijde waarborgen, ben je verplicht helder en eerlijk te communiceren over de kosten en geef je inzage in de ledenverdeling, het aantal vrouwen en mannen dat staat ingeschreven. Marijke Eerens: “Een advocate van BVSK heeft mijn bedrijf van A tot Z doorgelicht. Door de strenge kwaliteitseisen weten zowel cliënten als collega’s wat ze wel en niet mogen verwachten.”

Door de toetreding van B-loved kan de van oorsprong Nederlandse beroepsvereniging het kwaliteitskeurmerk verder uitrollen in België. B-loved werd in 2009 opgericht. Naast het hoofdkantoor in Turnhout zijn er nog 6 kantoren in Vlaanderen. Het bedrijf telt 7 medewerkers.

BRON:Made In Kempen
Eerste Belgisch relatiebureau met kwaliteitskeurmerk

TURNHOUT - Het relatiebureau B-Loved is het eerste van ons land met een kwaliteitskeurmerk. Op die manier krijgen de singles zekerheid dat ze met de juiste mensen in zee gaan.

In ons land zijn er momenteel 1,6 miljoen singles waarvan heel velen op zoek zijn naar een partner of een nieuwe partner. B-Loved uit Turnhout wat gerund wordt door Marijke Eerens is bijzonder blij met het kwaliteitskeurmerk. Ze garanderen de privacy van de ingeschreven personen, communiceren op een eerlijke manier en rekenen aan iedereen gelijke kosten aan voor hun tussenkomsten.

Bron: hetnieuwsvandaag.be

B-loved in finale van European Dating Awards (Het Nieuwsblad, 4-06-2016)
www.nieuwsblad.be
B-loved Europees finalist ‘Matchmaking agency of the year’

» Artikel Made in Kempen: B-loved in finale van European Dating Awards

Het enige Belgische relatiekantoor bij de finalisten, gekozen uit meer dan 600 kantoren

Turnhout, Alken (Hasselt), Drongen, Leuven, Mechelen, Roeselare - 19 mei 2016 – Het Belgische relatiekantoor B-Loved schopt het tot finalist in de categorie ‘Matchmaking Agency of the Year 2016’ bij de allereerste European Dating Awards. B-Loved was het enige nationaal-gebaseerde kantoor bij de finalisten; de andere kantoren waren Europese of internationale organisaties, met in het beste geval een vertegenwoordiging in ons land.

Er zijn awards in verschillende categorieën, met name:
- Matchmaking agentschap van het jaar;
- Scamalytics safer dating (het elimineren van fraude zoals valse profielen);
- Online dating merk van het jaar;
- Dating app van het jaar;
- Dating Entrepreneur van het jaar;
- Beste nieuwe dating app 2016;
- Beste niche dating site van het jaar;
- Innovatie binnen de dating industry 2016;
- Beste dating-gerelateerde marketing campagne 2016;
- Beste customer service 2016.

B-Loved werd doorgelicht door de organisatoren van de European Dating Awards. De website werd geaudit, en de Facebook-pagina werd onder de loep genomen, met als criterium onder meer het aantal likes en de beweging op de pagina. Een ‘mystery shopper’ nam telefonisch contact op met B-Loved, om te evalueren hoe het kantoor nieuwe klanten ontvangt en informeert. B-Loved moest ook getuigenissen van klanten doorgeven, die dan gecontacteerd werden. B-Loved werd als finalist gekozen uit meer dan 600 relatiekantoren uit heel Europa.

“Ons domein, het ‘match maken’, is sterk geëvolueerd in de 10 jaar dat ik zelf actief ben in de sector”, aldus oprichtster Marijke Eerens. “Mannen en vrouwen zijn evenwaardiger dan vroeger. Vrouwen zijn veeleisender dan vroeger. Mannen wensen vandaag meer een evenwaardige vrouw”, aldus nog Eerens.

WORKSHOP : Getrouwd met jezelfTickets verkrijgbaar via de volgende links:
> 05/03 LOKEREN
> 10/03 TURNHOUT
> 12/03 HASSELT

Flair WK47/2014 - Operatie Droomrelatie
Klik op de afbeelding het artikel te bekijken.
Flair WK46/2014 - Zo vind je een beste vriend
Klik op de afbeelding het artikel te bekijken.
Goed Gevoel
Klik op de afbeelding het artikel te bekijken.
Goed gevoel
Klik op de afbeelding het artikel te bekijken.
Het Nieuwsblad WK2/2014 - Relatiebureau regelt ook aanzoek en huwelijk
> lees hier het artikel
HOLE-B-LOVED is een onderdeel van LOVE AND LIFESTYLE Zegeplein 3/5 ı 2300 Turnhout ı T 070 690 015 ı M 0474 263 751 ı info@hole-b-loved.be
site by Nadruk